Väinö juoksi SM-sprintissä Vaasassa plakettisijalle!

Vaasassa hienossa säässä lauantaina suunnistettu SM-sprint oli erittäin jännittävä, kun Väinö Johansson juoksi aamupäivän H17-sarjan karsinnoissa 45 suunnistajan joukosta sijalle 5. Tämä oikeutti kirkkaasti pääsyn iltapäivän A-finaaliin, johon pääsi sarjan 30 parasta.

A-finaalissa Väinöllä nousi töppönen kiitettävään tahtiin ja suunnistus sujui alusta loppuun. Ensimmäiset rastivälit Väinö aloitti rivakasti ollen jonkin aikaa kolmosena, kakkosena ja ykkösenäkin. Sprintin luonteeseen kuuluu nopea suunnistus oikeilla reitinvalinnoilla ja aikaerot ovat pieniä. Maalissa Väinö kellotti kärkiajan 13:30 ja sen jälkeen odotettiin, miten neljä viimeistä juoksijaa sijoittuu. Yhdelle juoksijalle tuli muutamia virheitä ja Väinön neljäs sija varmistui. Palkintojenjaossa Väinö kävi pokkaamassa SM-plaketin, joka jaettiin 4.-10. sijoittuneille.

Isot onnittelut Väinölle seuramme suunnistushistorian parhaasta sijoituksesta SM-kisoissa!

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.