KEIHÄÄN MIEHET NOUSI 2.DIVARIIN KAUDELLE 2019/2020

Keihäsmiehet päättivät runkosarjan voittoon – Edessä kakkonen

Miesten salibandyn edustusjoukkue järjesti varsinaisen jännitysnäytelmän kauden viimeisessä  turnauksessa 16.3. Tampereen Tamppi Areenalla.

Kahdesta ottelusta tarvittaisiin kaksi pistettä, että nouseminen 2. divariin varmistuisi. Ensimmäinen ottelu päättyi Keihään noususuunnitelmien kannalta huonosti, kun Akaalainen TFT voitti heidät 2-4.

Toisesta pelistä Tamperelaista EPaa vastaan ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puuttunut ja kuten yleensäkin on totuttu ja kaisupeleissä näkemään, niin tälläkin kertaa oli Keihään faneja runsaasti paikalla, ainakin yksi Hiacellinen. Peli eteni tasaisesti, maali sinne – maali tänne mentaliteetillä, pelin olessa 3-3 seitsemän minuuttia ennen loppua. Ottelun ja samalla kauden kliimaksi tapahtui 8 sekuntia ennen loppua, kun Keihään kapteeni Henri Pasanen laukoi pallon verkkoon Tino Tuormaan syötöstä. Ottelussa ei nähty enempää maaleja, joten Keihäs varmisti, että kaudella 2019-2020 Iittala-Hallissa pelataan 2.divisioonan pelejä.

Jani Heinonen

Joukkue 2018-2019

Halttunen Sami, Jokipalo Joonas, Pasanen Henri, Maijala Tatu, Kulmala Niko, Mäenpää Topi, Huotari Juha, Laine Aleksi, Viitanen Timo, Rantanen Aleksi, Jaurto Lauri, Sarkanen Teemu, Rasinkangas Mikkopekka, Kekäläinen Johan, Laine Niklas, Lahti Leevi, Tuormaa Tino, Kalliokoski Jere ja Järvenpää Jani.

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.