Omatoimiset viikkorastit alkavat maanantaina 6.4.2020

Hämeen Sanomien kuntorastit tullaan pitämään koronaviruksen aiheuttamien rajoitusten vuoksi aluksi ilmaisina omatoimirasteina niin, että jokainen voi omaan tahtiin käydä suunnistamassa radoilla viikoittain maanantaista sunnuntaihin. Ratakartat julkaistaan hsrastit.info-sivuilla maanantaisin. Rastiliput ovat maastossa maanantaista sunnuntaihin, jonka jälkeen ne kerätään pois maastosta. Radoilla ei ole emit-leimasimia eikä näin ollen myöskään järjestetä ajanottoa. Toimi näin:

  1. Mene osoitteeseen http://hsrastit.info/viikkorastit-2020/
  2. Tulosta pdf-muotoinen kartta ja itsellesi sopiva rata.
  3. Katso Rastilippu.fi-palvelusta pysäköinti/navigointiosoite.
  4. Lähde suunnistamaan.

Noudatathan ohjeita pysäköimisestä ja huolehdi turvaetäisyyksistä muihin suunnistajiin. Metsään kannattaa ottaa oman turvallisuuden takaamiseksi kännykkä, jolla voi onnettomuustilanteessa hälyttää apua.

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.