Hämeen nuorilla voittoisa viikonloppu

Kultaisen kompassin mitalistit korokkeella

Kultaisen kompassin mitalistit korokkeella

Hämeen nuorilla oli voitokas viikonloppu. Häme otti voiton Alueottelussa ja Kultaisen kompasin finaalissa Hämeeseen tuli hopeaa. Keihään suunnistajilla oli edustus molemmissa kisoissa. Alueottelussa Kalle Kulju (H12), Aksu Vuorensyrjä (H13), Eevi Kulju (D13),  Tuomas Leinamo (H14) ja Kultaisen kompassin finaalissa Aksu ja Tuomas. Alueottelu kisattiin lauantaina 8.9. Eurassa ja Kultaisen kompassin finaali sunnuntaina 9.9. Veikkolassa Kirkkonummella. Tarkemmat tulokset löytyvät kisasivuilta. Onnittelut Hämeen joukkueille ja Keihään edustajille joukkueissa!

Alueottelun sivut

Kultaisen kompassin sivut

Kultainen kompassi 2018 lähtö

Kultainen kompassi 2018 lähtö

Kultainen kompassi 2018 Hämeen hopeajoukkue palkintokorokkeella

Kultainen kompassi 2018 Hämeen hopeajoukkue palkintokorokkeella

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.