Hämeen AM-pitkiltä ja viestistä mitaleita

Tuomas-AM-pitkat-pronssia-2018mHämeen AM-pitkä ja viesti suunnistettiin tänä vuonna Oriveden Aakkolassa 11..-12.8.2018. Tarjolla oli maastona jo SM-kisoissa koeteltu maasto. Lauantaina kisatuilla am-pitkillä lasten radat pyörivät kisakeskuksen lähellä helpommassa maastossa ja nuorille sekä aikuisille oli tarjolla pienipiirteistä avokalliomäki maastoa. Maasto osoitti varmasti jokaiselle haasteellisuutensa, mutta hyvin Keihäsläiset rastit löysivät. Pitkällä matkalla Tuomas nappasi pronssia ja Jani oli hienosti neljäs. Lähellä kärkipään sijoituksia olivat myös Valtteri, Eevi ja Oskari. Hyvä, hyvä! Kaikki kymppisakkiin juosseet alla.

Tuomas 3. (H14), Jani 4. (H40), Valtteri 6 (H16), Eevi 7. (D13), Oskari 7. (H16). Jorma 9, (H65), Eero 7. (H75) ja Kalle 9. (H12).

Viestissä kisattiin pääosin samassa maastossa kuin lauantain pitkällä matkalla. Miehet taituroivat sarjassa H35 viestikultaan joukkueella Pasi, Hannu ja Jani. Onnittelut voittajille! Toiseksi sijoittui Pirkkalan hiihtäjät ja kolmanneksi Tampereen Pyrintö. H16-18 sarjassa Ossi, Tuomas ja Valtteri sekä H14 sarjassa Eevi, Linnea ja Kalle sivusivat mitalisijoja sijoittumalla hienosti neljänneksi. H10RR:ssä Salama, Sylvi ja Ilmari olivat mukavasti kymmenensiä. D10RR:ssä Rianna, Seela ja Silva sijoittuivat yhdenneksitoista. Hyvä!

Tulokset, väliajat ja reittihärveli

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.