Lapset ja nuoret kisasivat Lasimäkisprintissä

Vauhdillaradalle_tytotKalvolan Keihään perinteinen sprinttisuunnistus Iittalan Lasimäellä kokosi yli 170 lasta ja nuorta kilpailemaan. Helteisen kesän jälkeen kisailijat vastaanotti sateen virkistämä kisakeskus ja kisa-alue. Ratamestarit Jani Mäntytörmä ja Pirita Mäntytörmä olivat laatineet lasten ja nuorten kisaan yllättävänkin vaativat, mutta taitotasoon nähden sopivat radat. Erityisesti rastireitin radat saivat kiitosta. Itse kisassa nähtiin osassa sarjoja varsin suvereeneja suorituksia.

Järjestäjät kiittävät osallistujia ja seura puolestaan kiittää talkooväkeä kisajärjestelyistä. Tulokset, väliajat ja kuvia kisasta on nähtävissä kisasivujen kautta.

Lasimäkisprint kiittää ja kumartaa!

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.