Kilpailuohjeet seuran suunnistajille

Huom! Kaikissa kilpailuissa/sarjoissa ei lisenssiä vaadita mm. aluemestaruus tai saattajasarjat. Mutta jos ilmoittautuminen tiettyyn sarjaan kilpailussa ei IRMAn kautta onnistu, niin useimmiten kyse on siitä, että ennen ilmoittautumista tulee suunnistajalla olla lisenssi (ja vakuutus). Lisenssit ostetaan Suomisport.fi-palvelusta, ohjeet täällä.

Hoida kilpailuun ilmoittautuminen Suunnistusliiton IRMA-palvelun kautta:

Kilpailuun ilmoittautumiseen on yleensä ensimmäinen ilmoittautumisporras ja jälki-ilmoittautumisporras. Ensimmäinen ilmoittautumisporras sulkeutuu yleensä viikkoa ennen kilpailua, sunnuntai-iltana. Seura maksaa osanottomaksut ensimmäiseltä ilmoittautumisportaalta. Mikäli ilmoittaudut jälki-ilmoittautumisportaan aikana, niin seura maksaa maksun, mutta maksat itse jälki-ilmoittautumisportaan tuoman lisämaksun. Maksa summa Keihään suunnistusjaoston tilille FI34 5680 4420 0277 63 ja laita viitenumeroksi 30121 30004.

Mikäli olet ilmoittautunut kilpailuun (joko ajoissa tai myöhässä), mutta et syystä tai toisesta voikaan osallistua kilpailuun, maksat puolet oman sarjasi ensimmäisen portaan ilmoittautumismaksusta suunnistusjaoston tilille viitenumerolla 30120 90005. Ilmoittautumismaksujen summat löydät IRMAn kilpailukalenterista kunkin kilpailun kohdalta.

Sekä Suunnistusjaoston että kilpailijan itsensä maksamien osallistumiskustannusten minimoimiseksi ilmoittaudu aina ajoissa kilpailuihin. Jälki-ilmoittautumiset aiheuttavat myös lisätöitä IRMA-vastaavalle ja rahastonhoitajalle.

Kommentointi on suljettu.