Iittala Lasimäkisprint 2013

27.6.2013 – Lasimäkisprint vietiin perinteisen sadekuuron jälkeen läpi mitä hienoimmassa säässä historiansa suurimmalla osanottajamäärällä. Kiitos tonttien omistajille, Lasimäen yrityksille, yhteistyötahoille, toimitsijoille, kilpailijoille ja yleisölle upeasta kisasta! PS. Alueelle jäi yksi seuralipun tangon pätkä, kyselyt tiedottajalta.

8.6.2013 – Kilpailukeskuksen tunnelmasta vastuun on ottanut kuulutuspalveluiden ammattilainen Mikko Reitti Oikea Reitti Oy:stä. Lasimäen jälkeen Mikko lähteekin valmistelemaan KRV-urakkaa Vuokattiin…

4.6.2013 – Viikolla 22. ratamestariryhmä katselmoi kartan ja rastipisteet yhdessä valvoja Mårten Boströmin kanssa. Iteraatiot on nyt suoritettu ja Lasimäki on valmis ottamaan vastaan kilpailijat vm 2013!

Iittala Lasimäkisprint järjestetään tänä vuonna jo neljännen perättäisen kerran, ja on näin ollen yksi pisimpään järjestetyistä vuosittaisista sprinttisuunnistuskilpailuista Suomessa. Kolme aiempaa vuottaan Lasimäkisprint on vähintään kaksinkertaistanut osanottajamääränsä  (50-150-320), ja järjestäjät odottavat innolla kehityksen jatkuvan!

Tänä vuonna kisaamme ensimmäistä kertaa SSL:n kansallisen tason kilpailuna. Lisäksi kilpailu kuuluu Hämeen alueen Häme Cup:n. Viime vuonna Lasimäellä kilpaillut Mårten Boström (Lynx) siirtyy sujuvasti aidan toiselle puolen toimien kilpailun valvojana. Lapset ja Nuoret ovat aina olleet Lasimäellä erikoishuomion kohteena, niin tänäkin vuonna.

Tervetuloa kokemaan Iittalan tehtaan miljöö putiikkeineen ja ravintoloineen! Tiedossa tänäkin vuonna ’ennen kokematon’ tapahtuma :-).

Normaali päivittäinen asiointi on sallittua harjoituskieltoalueella. Kilpailuihin valmistautuminen kartan kanssa ja reitinvalintojen vertailu on ehdottomasti kielletty 26.6.2013 saakka. Kilpailupäivänä harjoituskieltoalueella järjestäjien opasteiden ulkopuolella liikkuminen on kiellettyä.

Kutsu

Kilpailuohje

Maaston ja kartan erityispiirteet

Lähtöajat (sarjoittain)

Lähtöajat (seuroittain)

Tulokset

Rastiväliajat

Kuvia (c) Laura Virtanen

Vuoden 2012 sivut

Kommentointi on suljettu.