C-tytöille pisteitä Porvoosta

Keissut taisteli mallikkaasti sunnuntaina 12.12 SM:n toisessa turnauksessa.

Ensimmäisessä matsissa vastassa ÅIF Sipoosta. Vastustaja oli selkeästi kokeneempi, mikä näkyi alussa meidän pelissä hieman hermostuneisuutena. Maalinteon aloitimme ajassa 1.44 Repe tarjoilee hyvän passin ja Jesu pamauttaa alakulmaan. Vastustaja aloittaa kovan myllyn ja pyörittää aika-ajoin pahasti meidän päässä, Justiina kuitenkin kestää maalissa hienosti. Ajassa 4.19 Repe juoksee vauhdilla puolustuksen avuksi ja liukastuu maalin edessä, pallo karkaa vastustajan lavasta epäonnekaan Reetan selkään ja KAS KUMMAA 2 min syy maastapelaaminen. Jäähy saadaan tapettua ja sen jälkeen muutama avopaikka molemmilla, mutta ei maaleja. ÅIF tasoittaa ottelun ajassa 9.47. Ajassa 12.51 vastustaja saa jäähyn, kun Adaa taklataan selästä, ylivoima oli kuitenkin onnetonta.

Toisessa erässä meillä läpiajot jatkuu ja välillä Sipoolaiset painostavat meidän päädyssä. Ajassa 8.32 ÅIF:lle toinen jäähy, Keihäälle muutama hyvä paikka, mutta sitten pallo karkaa sipoolaisten maalin taakse ja pakki purkaa maalin kulmalta epäonnekseen suoraan Repen lapaan ja samantien pitsit kireelle 1-2. Ajassa 13.13 Jenni saa jäähyn mailaanlyömisestä ja vastustaja tekee päivän toiseksi komeimman maalin pakin syötöstä suoraan neliön keskeltä oikeaan ylänurkkaan 2-2. Ella jäähylle ajassa 14.19 onneksi kestetään loppuun.

Kolmannessa erässä taas muutama läpiajo, jotka kaikki sipoolaisten hienosti pelannut molari torjui. Sitten taas mustia hetkiä, vastustaja pyöritti pitkään aneemisesti puolustanutta Keihästä vastaan ja siirtyy ajassa 38.03 3-2 johtoon.

Saamme peliä käännytettyä ÅIF:n päätyyn, mutta emme palloa maaliin. Otamme aikalisän ajassa 11.53 ja sovimme perusjutut. Puolen minuutin päästä Jessikalle pallo maalille ja muutama sutaisu osa ohikin, mutta vastustajan pakin kautta pallo maaliin. Maalia edelsi Jesun vahva ylösnousu vasemalta laidalta. Adalle jäähy ajassa 13.08 –> tähänkö murskaantuu eka pisteemme, onneksi ei ja oli meillä jopa alivoimalla paikka AVAUSPISTE tuloksella 3-3.

KOUTSIN Peukut:

***Jessika  (uskomatonta menoa päivästä toiseen, yöstä yöhön)

**Repe  (1+1 ja hyvää työtä myös alaspäin, valitsijoille terkkuja)

*Justiina  (varmoja koppeja)

Toinen ottelu

Vastaan avausturnauksen emännöimä JOKA. Pelin alku taas hermostunutta, vastustajalla väärä vaihto, heidän onnekseen tyttö kerkiää juoksemaan ”piiloon” vaikkakin vaihtoalueen ulkopuolelta ennen huutoani. Muutamaa sekuntia myöhemmin meillä sama rike ja 2 min.

Jäähy kestettiin ja alkaa oma peli osua uomiinsa. Syötöt napsahtelevat välillä mallikaasti lavasta toiseen ja vihreän jalka alkaa painamaan.  Pyörityksen päätteeksi Jessika tarjoilee Evelle 0-1 ajassa 8.52 . Ajassa 23.38 Eve ajaa vasemmalta sisään ja syöttää maalin eteen Jesulle, eka molariin toka myös, mutta kolmas sisään–> ei syöttäjää ?!?! Ajassa 26.18 pääsemme YV:lle. Muutama hyvä laukaus, mutta YV päättyy kun Repe on liian lähellä maalivahdin heitossa. Vastustajan jäähyn päättyessä Eve ja Jenni karkaavat pakeilta ja ajassa 28.23 AV-maali, Jenni tekee, Eveliinalle syöttö pojo.

Kolmanteen erään sovittiin: pitkät hyökkäykset, pidä kulmissa jne. Eve saa pallon kulmaan ja muistaa ohjeet väärin. Pyörähdys ja kaarto keskelle päin, ranteet lukkoon ja etukulmasta sisään 0-4 ajassa 31.47. Sitten taas meille jäähy, Tuire ja vastustaja tavoittelee TÄSMÄLLEEN samalla lailla palloa, mutta vaaleansininen boksiin ajassa 8.24. Jäähyn jälkeen rauhoitettiin tilannetta aikalisälle ja painotettiin älä yritä väkisin maalia, vie kulmiin jne jne. Mitä tekee ykkönen kuulee ilmeisesti väärin: Ada syöttää vasemmalle levittävälle Veeralle , joka passaa Jennille ja suoraan syötöstä PUM 0-5 vain 39 sekuntia aikalisän jälkeen ajassa 41.36. Keihäs on katkaissut Katajan. Ajassa 42.32 Jessika taklaa puhtaammin kuin koskaan TÄYSIN kylki-kylkeä vasten taklauksen, mutta pienempi vastustaja kaatuu ja aiheuttaa yleisöäkin kohahduttaneen jäähyn. No sehän meille passaa kun kentälle tulee tilaa Ada tarjoilee joukkueen kapteenille Hattutempun ajassa 44.01 –> Jennin toinen av-maali 0-6 Kiitos ja Näkemiin.

KOUTSIN Peukut:

***Jenni  (Hattu !!!)

**Eve  ( 2+1, hienoa peliä)

**Kiira  ( THE KIPPER, taas nollat)

**Milla  (mitä uhrautumista)

*Meri ja Lotta  (paljon raskaita minuutteja)

*Veera   (jalka liikkui nyt hyvin vaikka olikin yöjuoksussa)Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.