AM pitkiltä ja viestistä mitaleita

Viikonloppuna käytiin Hämeen aluemestaruuskilpailut. Keihäästä oli lauantaina 18 suunnistajan edustus. Pitkällä matkalla keihään kärkenä olivat Valtteri Rantala, joka otti kultaa sarjassa H14, ja Kulju Kalle pronssillaan sarjassa H12. Leinamon Tuomas (H13) jäi täpärästi neljänneksi.

Sunnuntaina oli viestissä mukana 8 joukkuetta ja monia uusia suunnistajia, jopa ensikertalaisia. Menestystä seuralle toivat miesveteraanit, jotka kirkastivat viime vuotisen pronssin kullaksi! Joukkueessa (H35) juoksivat Janne Waulu, Jani Mäntytörmä ja Hannu Pietilä. Nuorilla oli yritys kova, mutta aivan mitaleille saakka ei päästy.

Kilpailun yhteydessä suunnistettiin myös aluekisa, jossa nähtiin aluemestaruuskisan rinnalla hienoja suorituksia. Lauantaina pitkällä matkalla Aksu Vuorensyrjä otti voiton sarjassa H12TR. Sarjassa D8RR Keihäälle tuli kolmoisvoitto. Järjestys oli 1. Silva Kulju, 2. Rianna Palmroth ja 3. Seela Mäntytörmä.

Hämeen aluemestaruus kilpailut järjesti 12.-13.8.2017 Hämeenlinnan suunnistajat.

Tulokset kisasivuilta

Kuvia AM pitkiltä ja viestistä

 

 

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.