Halikkoviesti päätti seuraviestikauden

Halikko2017aloitus_nettiHalikkoviesti juostiin lauantaina 21.10.2017 upean aurinkoisessa, mutta koleassa syyssäässä. Salon metsät toivottelivat suunnistajat tervetulleeksi rapsakkaan pakkasaamuun, joka vaihtui päivän mittaan mukavasti plussan puolelle. Maasto oli soiden halkomaa varsinais-suomalaista kohtuullisen nopeaa ja polkurikasta avokalliometsää. Jalkoja kastelematta ei metsästä pois päässyt.

Keihään joukkue sijoittui 57. Sijoitus parani siten aikaisempiin Halikkoviesteihin nähden merkittävästi (2015: hyl., 2014: 73., 2013: 100.). Oskari toi joukkueen aloitusosuudelta vaihtoon hienosti sijalla 69 ja Pasi ankkuroi tuloksen sijalle 57. Sijoitus nousi lähes osuus osuudelta. Joukkueemme juoksi kohtuullisen tasaisesti ja syntyneet erot juostiin loppuakohden kiinni. Hieno kisa hyvällä joukkueella!

Kisasivuilta tulokset, väliajat, reittihärveli yms

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.