Harkkapelit: Lopen Floorball Team ja KU-68

Keihään c-tytöt aloittivat kauden 2010-2011 harkkapelit otteluilla Lopen Floorball Team:a ja KU-68 vastaan.

Ensimmäiseen otteluun valmistautuessa näkyi kova jännitys. Kuka vaihtaa kenestäkin, onko buranaa, mikä ketju aloittaa jne ???

Jännitys katosi kuitenkin ajassa 0.14 kun Lotta pamauttaa suoraan vaparista tilanteeksi 1-0. Maalin jälkeen vastustaja heräsi ja sekoitti Keihään pelin hyvällä liikkeellään. MUSTA PUOLIMINUUTTIa ratkaisee pelin. Ajassa 10.03 Merru syöttää vaparista Meri M:lle joka lataa suoraan tilanteeksi 2-0. Sama ketju jatkaa ja Repen laukauksen jälkeen Merru viimeistelee maalinedusruuhkasta 3-0 ajassa 10.10. Siis seitsemän sekuntia on kulunut edellisestä. Ketju jatkaa edelleen kentällä ja Repe tarjoilee maalin takaa Merrulle namupaikan ja ajassa 10.35 tilanteeksi 4-0. Ajassa 13.58 kolmonen iskee sillä Jenna napauttaa Lauran syötöstä tilanteeksi 5-0. Ajassa 17.08 joukkueemme keltanokat löytää toisensa: Eve syöttää ja Jenni ampuu hienosta suojauksesta tilanteeksi 6-0. Ottelu vanhenee aikaan 20.07  kun jälleen Merru tekee maalin syöttäjänä ketjun toinen laituri Repe 7-0. Ajassa 21.56 Pate pamauttaa lukemiksi 8-0, maaliin ei syöttjiä sillä Paula katkaisi vastustajan avauksen ja päätti itse hyökkäyksen. Edellisestä kuluu aikaa 1.20 kun Merru syöttää maalin takaa Lotalle ja PAM 9-0. Reetta syöttää jälleen ja Merru viimeistelee ajassa 28.34 tilanteeksi j0 10-0. Ajassa 33.05  Jenni passaa keskelle ja Eve pyörähtää pallon kanssa 11-0. Ajassa 34.37 Ada viimeistelee loppunumeroiksi 12-0 Jenni tarjoilee syötön.

KOUTSIN PEUKUT
MERRU  3    (4+2)

Eve 2  (1+1)

Jenni 1 (1+1)

Lopen tytöt ovat vasta aloittamassa peliuraansa,  joukossa oli taitavia pelaajia ja hyvä yritys. Joukkueesta kuullaan jatkossa vielä varmasti.

Toinen peli pelattiin KU-68 vastaan joka oli voittanut oman pelinsä Loppea vastaan myös 12-0.

Ottelu alkoi tasaisella väännöllä ja maaleja saatiin odottaa aina ekan erän puoliväliin asti. Ajassa  9.51 Merru kuljettaa vasemmasta laidasta piiiitkälle oikelle ja sijoitaa varmasti maalin vasempaan nurkkaan 1-0. Ajassa 13.18 Laura napauttaa maalin kattoon maalin edestä tilanteeksi kaksi – nolla, syötön tarjoilee Sapsu joka toi pallon väkevästi oikeasta laidasta ylös. Ajassa 13.53 Repe viimeistelee Adan reboundista tyhjiin 3-0. Seuraava osuma nkee päivänvalon ajassa 20.07 sillä Merru passaa ja kaimaa napauttaa 4-0. Tämän jälkeen vastustaja nosti karvaustaan ja sai meidät ajoittain pulaan. Prässi tuottaa tulosta ja kavennus ajassa 27.13.  Keihään peliä rauhoitti hetkeksi Adan keskialueen riisto ja läåiajon päätteeksi viimeistelemä 5-1 maali. Eve päättää kuitenkin hallitusti vasempaan yläkulmaan loppunumeroiksi 6-2, sillä vastustaja on tehnyt ajassa 35.20 toisen maalinsa.

KOUTSIN PEUKUT
MILLA 3 (aina puolustuspelissä oikeassa paikassa)

ADA 2 (1+1)

JESU 1 (sopeutui hyvin hyökkääjän paikalle)

KEIHÄS – KOOVEE

Kilpaveikkojen kovaksi tiedetty joukkue saapui hieman vajaatyttöisenä Kauhujen-taloon. KOOVEE osoittikin heti ottelun alussa tasonsa, kova karvaus oli myrkkyä d-peleihin tottuneelta kotijoukkueelle. Meillä pallo pomppi eikä oikein löytänyt perille. Vastustaja meni 0-1 johtoon, jonka kuitenkin nopeasti kolmonen löi tasoihin. Sapsu karkasi laidasta ja syötti Patelle paikan 1-1. Vastustaja kuitenkin siirtyi 1-2 johdossa erätauolle.

Toisessa erässä vieraat karkasivat kolmen maalin johtoon . Emme saaneet edelleenkään avauksia lähtemään tarpeeksi nopeasti ylös, myös hyökkääjien liike oli vaisua. Maalissa Justiina piti numeroy siedettävinä.

Kolmannessa erässä nostimme karvausta ja tytöt muutenkin liikkuivat hieman paremmin ja hävisimme erän vain 0-1. Lopputulos 1-5 kertoo olennaisen vastustaja oli juuri tuon verran parempi, vaikka kyllä meilläkin oli omat paikkamme etenkin kolmannessa erässä. Koko ottelun maalipaikat vieraille n 14 -8 lukemin.

PEUKUT
JUSU 3 (hyviä koppeja)

PATE 2 (maali)

SAPSU 1 (hyvä syöttö)

Käy myös lukemassa mairitteleva vierasjoukkueen juttu (kiitos siitä Esalle)

http://www.kooveesbc.com/jutut/15


Aihe(et): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.