XV Särkänniemi-suunnistus 17.5.2014

Tampereen Särkänniemen huvipuiston alueella kilpailtiin perinteinen Särkänniemi-suunnistus. Kisaajia oli sankoin joukoin ympäri Hämettä ja Pirkanmaata ja vähän kauempaakin, yhteensä yli 1300 suunnistajaa. Lähes hellelukemiin yltänyt lämpötila ja auringonpaiste sekä huvipuistomiljöö laitteineen takasivat hienon päivän sekä suunnistajille että ”huoltojoukoille”. Keihäästä mukana oli 24 suunnistajaa eikä tälläkään kertaa jääty ilman mitalisijoitusta, sillä Nella pokkasi hienon pokaalin kakkossijallaan sarjassa D9RR.  Maija oli kuudes sarjassa D13 ja Sara K. neljäs sarjassa D5RRS , siinäpä tällä kertaa parhaat sijoitukset.

Tulokset täältä.

Kisavalokuviin pääset tästä.

Nellan palkintokuva löytyy kisajärjestäjän galleriasta.

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.