XVII Junnukisa Nokialla

Nokialla Vesitorninmäellä kisattiin äitienpäivänä  perinteinen Junnukisa. Osin sateisessakin säässä ja vaativilla radoilla suunnistivat Maija (D13), Sonja ja Netta (D12), Linnea (D10RR), Sara (D8RR), Oskari  ja Valtteri (H12) sekä Tuomas (H10RR). Pronssimitalin ja Häme Cupin 8 pistettä nappasi hienosti Tuomas. Häme Cupin pisteille heti ekassa osakilpailussa pääsivät myös Oskari (7 pist.), Maija (4 pist.) ja Sonja (2 pist.). Pirteästi koko matkan ja vähän ylimääräistäkin varmuuden vuoksi juosseen Saran sarjassa ei jaeta Cupin pisteitä. Kuntosarjaan vanhemmista uskaltautui Riitta ollen hienosti 3 km:n matkalla neljäs. Kisajärjestäjät kunnioittivat paikalla olleita äitejä tarjoamalla heille pullakahvit. Kiitokset kaikille kisaajille päivän uurastuksesta!

Tulokset täältä.

Kisavalokuviin pääset tästä.

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.