Kansallinen Kangasala SK:n 20-vuotisjuhlakilpailu 14.9.2014

Kangasalan Sahalahdessa suunnistettiin sunnuntaina Kangasala SK:n 20-vuotisjuhlakilpailu mitä mainioimmassa, aurinkoisessa ja lämpimässä säässä.

Keihään suunnistajat taisivat tehdä sijoituksissa kaikkien aikojen ennätyksen eli todellinen juhlakilpailuhan kisoista muodostui. Vai mitä tuumitte tästä: Ville ykkönen, Jani ykkönen, Matias ykkönen, Saara ykkönen, Eero kakkonen, Elmiina kolmonen, Sara nelonen, Netta seitsemäs, Liisa seitsemäs, Viljo kolmas, Mitja kahdestoista ja tällä kertaa Mariannella jäi osa rasteista leimaamatta.

Viime viikonloppuna kahdeksanneksi SM-kisoissa suunnistanut Ville jatkoi vakuuttavalla tavalla voittaen H15-sarjan ylivoimaisesti. Jani, Matias ja Saara suunnistivat vaikeuksien kautta voittoon kauden parhailla sijoituksillaan. Eerolle tuli myös kauden paras sijoitus kakkossijalla sarjassa H75. Elmiinalle ei näytä tuottaneen mitään vaikeuksia siirtyä RR-sarjasta AVO-sarjaan, päinvastoin, sijoitukset senkun paranee. Tänään kolmas ja samalla palkintopallisijoitus sarjassa D10. Pippurinen Sara 7v. suunnisti aivan palkintopallin viereen neljännellä sijallaan sarjassa D9RR eikä kauaksi jäänyt Liisakaan samassa sarjassa seitsemännellä sijallaan. Netta suunnisti seitsemänneksi sarjassa D12 jättäen taaksensa mm. SM-nelosen (KLL D12) sekä SM-kakkosen ja nelosen (KLL D11TR). Mitja parantaa suoritustaan kilpailu kilpailulta ja tänään jäi kolme muuta kilpailijaa taakse Mitjan sijoittuessa kahdenneksitoista sarjassa H9RR.

Keihäs jyrää!

Tulokset löytyvät täältä.

Tulokset väliajoin löytyvät täältä.

Kisakuviin pääset tästä.

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.