Suunnistajien maastotesti ke 12.11. klo 17.00 Vesitornilla ja Cooper myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana

Keskiviikon 5.11. Cooper on peruttu: pimeä vuodenaika ja märkä sää ei mahdollista Iittalan urheilukentällä juoksemista. Uudesta ajankohdasta, luultavasti parin viikon päästä, tiedotetaan erikseen avoratalaisille, muut voivat ilmoittautua Janille sähköpostitse.

Keskiviikkona 12.11. lähdetään kello 1700 lämmittelemään maastotestiradalle ja sen jälkeen juostaan 2.5km rata läpi kerran ja jotkut kaksikin kertaa. Mukaan otsalamput, sillä tuohon aikaan on jo pimeä. Mukaan myös emit-kortti tuloksia varten. Seuralta löytyy muutamia otsalamppuja lainaksi.

Kyseessä on uusintajuoksutestit halukkaille eli niille, jotka eivät päässeet ensimmäiseen testiin ja ne, jotka haluavat muuten vain uusia. Nämä testit ovat ensisijaisesti sitä varten, että keväällä ja tulevina kausina nähdään juoksunkehitys. Testiin ei ole pakko osallistua, voi tulla vain juoksemaankin.

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.