Suunnistuksen Supermaanantai 18.4. liikutti väkeä Iittalassa

Keihään suunnistusjaoston maanantai oli tavallistakin työntäyteisempi. Aamupäivällä ohjaajat Riitta, Pirita ja Jani kävivät Iittalan yhtenäiskoululla ja eskarissa esittelemässä suunnistusta. Kaikki eskarit ja 1.-2. luokkalaiset opettajineen pääsivät kokeilemaan sprinttisuunnistusta ja emit-leimausta. Apuna juoksivat isommat juniorit Eevi, Iida, Nella, Netta ja Oskari. Heille kiitos avusta! Alkuillasta vedettiin sitten Keihään suunnistusryhmien, Sopulien ja Oravien, vuoden ensimmäiset ulkoharkat, joihin saatiin mukaan myös kivasti uusia junioreita. Heti päälle tarjottiin vielä perheille mahdollisuus kokeilla suunnistamista. Paikalla olikin mukavasti väkeä. Kaikki saivat pienen henkilökohtaisen opastuksen ennen sprinttiradalle lähettämistä. Samaan aikaan paikalla pyörivät myös isommat suunnistajat fysiikkaharkoissaan. Kun rastipukit illalla kerättiin, laskettiin radalla käyneen liki 250 suunnistajaa! Perhesuunnistukset jatkuvat myös kahtena seuraavana maanantaina Vesitornilla, tervetuloa! Toivottavasti saadaan paikalle vähintään yhtä paljon väkeä.

Perhesuunnistukset:

MA 18.4. Perhesuunnistus 1/3, Lasimäki
MA 25.4. klo 18-19.30, Perhesuunnistus 2/3, Vesitorni
MA 2.5. klo 18-19.30, Perhesuunnistus 3/3, Vesitorni

Tervetuloa kokeilemaan suunnistusta! Saat opastuksen paikan päällä (tai halutessasi oppaan). Voit suunnistaa myös lastenrattaiden kanssa. MLL Kalvola hoitaa nuotiota. Paikalla tarjoillaan pientä nuotiopurtavaa. Lähtö sulkeutuu klo 18.45. Tapahtuma on maksuton.

Koulu

Eskari2

Eskari

Kartta

Ilta

Ilta2

 

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.