Suunnistuksen aluemestaruusviestissä 10-vuotiaille tytöille hopeaa

Suunnistuksen aluemestaruusviesti käytiin tänä vuonna Hämeenkyrössä Manhalassa. Keihäästä kolmehenkisiä viestijoukkueita saatiin sarjoihin D10RR, H10RR, D45 ja H45. Mahnalan Ympäristökoulun takametsään laitettuja rasteja lähti kello 10.15 etsimään 40 lasten viestijoukkuetta.

D10RR-sarjassa Keihään SSS-kolmikko (Seela, Sara, Silva) piti jännityksen yllä loppuun asti sijoittuen upeasti toiseksi Tampereen Pyrinnön jälkeen. Hyvä tytöt! H10RR-sarjassa Keihään reippaasti alaikäinen (8v+8v+10v) ja tyttövoittoinen joukkue sijoittui hienosti kuudenneksi. Hienosti meni, Eeli, Tuuli ja Rianna! Aikuisten D45-sarjassa Keihään joukkue sai pronssia ja H45-joukkue sijoittui neljänneksi.

Aluemestaruusviestin tulokset täällä.

sss

etr

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.