Kuntorastit Pastinkankaalla 26.4.2018

DSC_1788Tervetuloa keväisille kuntorasteille Pastinkankaalle! Lumet sulaa ja maasto on jo lähes lumeton. Osa puroista tulvii hieman (20.4.2018). Maaston puolesta kuntorastikausi on alkanut. Extrana tarjoamme Pastissa kaksi käyräsuunnistusrataa Jukolan suppamaastoihin valmistavana harjoituksena. Kartta: Pastinkagas -17, Opastus alkaa Tie130, Iittalantien risteys.

TuloksetVäliajat

Ajantasaista infoa Pastin kuntorasteista saat myös facebook:ssa.

Radat 2, 4A, 4B, 6 on painettu karttoihin. Kartanmyynti ja lähdöt metsään radoille klo 16.30-18.30. Maali suljetaan 1,5 tuntia kartanmyynnin lopettamisen jälkeen. Emit-leimaus. Laina-Emiteistä järjestäjät perivät 1€:n vuokran.

Kertamaksu 6 euroa, alle 16 v ilmaiseksi. Lippukirja (5 lippua) 25 euroa. Smartumin kulttuuri- ja liikuntasetelit kelpaavat. Kulttuuri- ja liikuntaseteleillä ei voi ostaa lippuvihkoja, vain kertamaksuja nimellisarvonsa mukaisesti (verottajan ohje).

Tulokset Hämeen Sanomissa tapahtuman jälkeen. Kalenteri ja tulokset myös kotisivuilla ja hsrastit.info -nettisivuilta.

RASTILIPPU.FI-PALVELU

Rastilippu.fi-palvelusta on Hämeen Sanomien Kuntorasteilla käytössä ainoastaan kartta- ja kalenteriominaisuus. Löydät kuntorastit kartalla linkistä: https://www.rastilippu.fi/kuntorastit/kartta. Maksut Rastilippu.fi-palvelun kautta ei ole vielä käytössä kaudella 2018.

Aihe(et): Su. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.