Suunnistuksen peruskurssi – ilmoittaudu ke 18.4. mennessä

Karttaan tutustumistaKalvolan Keihäs järjestää huhti-toukokuussa suunnistuksen peruskurssin. Kurssilla opetetaan suunnistuksen perusasiat. Kurssi on tarkoitettu suunnistuksesta kiinnostuneille aikuisille ja yli 14 vuotiaille nuorille.

Kurssin aikana käydään läpi suunnistuksen perusteet, teoriaa ja vinkkejä suunnistustaitojen kehittämiseen sekä käytännön harjoituksia metsässä. Kurssi sisältää myös osallistumisen Keihään järjestämille kuntorasteille.

Missä? Iittalassa. Milloin? Maanantaisin ja torstaisin 23.4.-31.5.2018.

Kurssille ilmoittautumisaikaa on jatkettu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on keskiviikko 18.4.2018.

Tutustu kurssiesitteeseen tästä..

Tervetuloa tutustumaan suunnistuksen saloihin ja oppimaan uusi harrastus!

Aihe(et): Etusivu. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihin.

Kommentointi on suljettu.